Избягалият затворник Владимир Пелов изпрати писмо. То е изпратено на 7

...
Избягалият затворник Владимир Пелов изпрати писмо. То е изпратено на 7
Коментари Харесай

Горещи и скандални разкрития за писмото на избягалия затворник Пелов

Избягалият пандизчия Владимир Пелов изпрати писмо. То е изпратено на 7 май и е адресирано до омбудсмана и президента, с копие до две малките екрани, напомни Блиц.

То е с марка, с аспект от Каварна и клеймо от 12 май от пощенската работа в столичния квартал " Красно село ". Посочен е и домашният адрес на подателя - Ботевград, ул. " Ал Батенберг " 21. На всеки от четирите ръкописни написани листа Пелов се е разписал саморъчно. Екземпляр е конфискуван от Министерство на вътрешните работи за експертиза на почерка. Първоначалните данни демонстрират, че самият Пелов е създателят, написа " Телеграф ", представен от Блиц.

Разследващи допуска, че рецидивистът към момента се укрива на територията на страната, дружно с другия дезертьор Радослав Колев. Двамата употребяват един укривател, който ги доставя с храна, облекла и други нужни артикули. Според криминалистите, евентуално Пелов е предал на ятака си писмото до институциите. На помагача са били нужни 65 дни, с цел да му направи копие и да го пусне в 4 екземпляра -0 в случай че се има вяра на датите в клеймото - 7 и 12 май. Екземплярите до малките екрани са ксерокопирани и единствено в края им има автограф на Пелов за честност с оригинала. Това подсказва, че рецидивистът е някъде наоколо до обитаемо място, където има ксерокс, считат проверяващи.

Те позволяват, че може би ятакът е върви да ги преснима, а по-късно му ги е занесъл да ги разпише и това също е забавило изпращането с няколко дни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР